Vacatures

Bedrijfsleider Algemeen.

Wat ga je doen?
Werken bij een grote en moderne carwash in Heerlen, hoe tof is dat? Deze wasstraat pakt het groots aan en heeft ook een interieurbaan. Door de goede faciliteiten en de top service zorg jij er als bedrijfsleider samen met jouw team er elke dag weer voor dat alles op rolletjes loopt en dat elke auto vlekkeloos de wasstraat verlaat. Jij stuurt het team aan, zorgt voor de juiste begeleiding en bent ook zeker bereid om de handjes uit de mouwen te steken. 

Je dagelijkse werkzaamheden
Als bedrijfsleider heb je voornamelijk een aansturende rol binnen de vestiging. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel werknemer als klant en dat is waar je goed in bent. Met jouw klantvriendelijke houding en jouw positieve instelling weet jij jouw team zodanig te motiveren dat ze elke dag met plezier naar het werk komen. Naast het motiveren, stimuleren en opleiden van jouw personeel heb je ook administratieve taken. Denk hierbij aan het maken van roosters, het afhandelen van schadeclaims, het schakelen met het hoofdkantoor en het zorgen voor de financiële administratie. Je doet dit niet allemaal alleen, want het team en je leidinggevende zullen je daarbij ondersteunen waar nodig.

Je gaat werken op deze dagen en tijden
Een fulltime werkweek als vestigingsmanager is 38 uur per week. Eén werkdag valt altijd in het weekend.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris o.b.v. ervaring;
  • Een functie waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt, echt je eigen winkeltje;
  • Een fulltime baan voor 38 uur per week, minder is niet mogelijk;
  • Werken in een team met ongeveer 20 collega's!

 

Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Een aantal jaar ervaring in een leidinggevende rol is een must;
  • Je hebt minimaal een rijbewijs A of B en je bent in het bezit van een auto;
  • Je bent flexibel en leergierig.

 

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan nu een mail naar starwash@valkenhuizenbv.nl!